Бойовики поширюють фейки про обстріли з боку ЗСУ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Бойовики поширюють фейки про обстріли з боку ЗСУ
04:30, 24.09.17
Українська сторона СЦКК

У ОРДЛО поширюють фальсифікації про обстріл з боку ЗСУ, які можуть загрожувати життю цивільного населення в районах КПВВ, розташованих на підконтрольній Україні території.

Про це йдеться в заяві української сторони СЦКК.

За повідомленням представників СЦКК, 21 вересня представник ОРЛО в Мінську Владислав Дейнего і спікер НВФ ОРЛО Андрій Марочко перебували в районі Станиці Луганській, де відвідали місцеве КПВВ.

Там вони заявили, що українські силовики "навмисно створюють скупчення людей, що може призвести до непередбачуваних наслідків", і що "прикордонники на стороні ОРДЛО не встигатимуть перевіряти документи та припускатимуться помилок".

"Таким чином українські силовики готують умови для закидання на територію ОРДЛО так званих агентів спецслужб", - заявив Марочко.

У свою чергу в СЦКК заявляють, що звинувачення ватажків незаконних збройних формувань ОРДЛО в порушенні регламенту роботи КПВВ майорських з української сторони не мають під собою жодного логічного обгрунтування.

Також, за заявою СЦКК, бойовики планують "звинуватити в обстрілі підрозділи ЗСУ, а цивільним особам, які змушені будуть повернутися назад на територію ОРДЛО, показати, що вони не мали можливості перетнути кордон із вини української сторони".

Як повідомляв Соцпортал, бойовики не допускають спостерігачів ОБСЄ до Новоазовська.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости