Вбивця відомої української біатлоністки отримав довічне ув’язнення

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Вбивця відомої української біатлоністки отримав довічне ув’язнення
19:07, 11.07.18
прес-служба прокуратури Сумської області

Чоловік наніс своїй цивільній дружині 16 ножових поранень і втік з України. Однак, за допомогою Інтерполу жорстокого вбивцю розшукали.

Сьогодні Апеляційний суд Сумської області залишив без змін рішення Конотопського міськрайонного суду від 10 травня 2017 року, яким 38-річного жителя Глухівського району визнано винним за п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне протиправне заподіяння смерті, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) КК України та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

У червні 2013 року 28-річну Олену Демиденко, яка була дворазовою призеркою чемпіонату світу з біатлону, знайшли вбитою у Глухові Сумської області. Закривавлене тіло спортсменки знайшли на порозі власного будинку. На тілі нарахували 16 ножових поранень. Досудовим розслідуванням встановлено, що до вбивства спортсменки причетний її співмешканець. Він був оголошений у міжнародний розшук по лінії Інтерполу, - повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

Через деякий час правоохоронці встановили, що чоловік, у якого в минулому вже була судимість за вбивство, дійсно переховується на території іншої країни, де скоїв крадіжку і вже відбуває покарання. Працівники поліції та прокуратури підготували процесуальні документи на його екстрадицію та наприкінці серпня 2016 року підозрюваного було етаповано в Україну.

Як повідомляв, Соцпортал, у Мексиці вбили українку.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости