У Києві бібліотеку перетворили на бібліохаб

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві бібліотеку перетворили на бібліохаб
15:40, 06.04.19
прес-служба КМДА

Одну із бібліотек Києва перетворили на бібліохаб. Для цього зробили ремонт приміщення, закупили комп’ютери та оригінальні меблі для дитячої кімнати.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі КМДА.

Універсальна публічна бібліотека № 11 на вул. Маршала Гречка, 20-А, яка була заснована у 1964 році, знову відкрила свої двері, але вже в оновленому форматі бібліохаба. Щоб змінити старий формат бібліотеки на сучасний інформаційно-освітній простір, був проведений капітальний ремонт приміщення, придбані сучасні меблі, комп’ютерна техніка, інтерактивна дошка, потужний проектор, різноманітні меблі для дитячого відділу. Для зручності людей з інвалідністю – облаштований пандус та зручна вбиральня.

Бібліотека як інформаційний, культурний, комунікативний центр, інтегрований у сучасне цифрове середовище, став ще й коворкінгом для успішного бізнесу чи навчання. Сприятиме цьому започаткований соціальний проект «Світ можливостей, комунікативна територія, місце цікавихзустрічей – це бібліотека».

- Це унікальний простір, який створений у спальному районі Києва, орієнтований не лише для діток, а й будь-кого, хто має бажання провести свій час із користю. Комп’ютери та сучасні інтерактивні дошки – це те майбутнє, яке очікує наші бібліотеки, але вже у новому форматі, – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Також змінилася структура бібліотеки. Створений відділ художньої літератури, інформаційно-комунікативний відділ із центром публічного доступу до Інтернет-ресурсів (з 5-ма обладнаними робочими місцями та точками доступу до бездротової мережі Wi-Fi) та сучасний відділ для дітей із цікавими дизайнерськими меблями.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі.

Ще цікаво:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости