У невеликих містах та селах покажуть українське дитяче кіно

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У невеликих містах та селах покажуть українське дитяче кіно
23:20, 14.11.19
Держкіно

В Україні вперше відбудеться кіноклубний фестиваль «Українське дитяче кіно»

Покази триватимуть з листопада по 20 грудня 2019 року, інформує у фейсбуці Держкіно.

Фестиваль орієнтовано на широку глядацьку аудиторію – перш за все, в невеликих містах та селах, у яких немає можливості влаштовувати кінотеатральні покази.

Безкоштовний та легальний доступ до фільмів надається для показів у рамках кіноклубів, дискусійних клубів, позакласних занять та шкільних уроків. Усі картини представлені в українській озвучці.

Для участі запрошуються всі охочі – для цього необхідно заповнити заявку на сайті «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа»: https://bit.ly/34YOiM1.

Заявки на проведення показів приймаються до 20 грудня 2019 року.

У програмі кіноклубного фестивалю – анімаційний фентезі-фільм Микита Кожум’яка Манука Депояна, сімейний комедійний мюзикл Анатолія Матешка Кінофільм “Трубач”, пригодницький біографічний фільм Іван Сила / Strong Ivan, анімаційний казково-пізнавальний серіал Моя країна – Україна та добірка найкращої української анімації від студії «УкрАнімаФільм» – від класики, на якій виросло не одне покоління дітей («Капітошка», «Як Петрик П’яточкін слоників рахував»), до нових робіт українських режисерів, які представляють країну на міжнародних кінофорумах. Крім того, в рамках фестивалю глядачі зможуть оцінити 30 фільмів-фіналістів конкурсу короткометражних фільмів, знятих дітьми, від Совеня Чарлі – Чілдрен Кінофест.

Проєкт втілено за підтримки Державного агентства України з питань кіно та фестивалю кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Про цікаві події та свята читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости