Жінка погрожувала вбити маленького сина своєї знайомої

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Жінка погрожувала вбити маленького сина своєї знайомої
15:58, 20.01.19
The Sumy Post

Погрожуючи вбити сина своєї знайомої, жінка вимагала повернути їй доньку, яку від неї забрали до дитячого будинку.

Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на The Sumy Post.

У травні минулого року обвинувачена взяла в заручники дитину своєї знайомої. Вона зайшла до квартири потерпілої та, побачивши, що дитина вдома сама, зачинила двері з середини.

Жінка посадила малолітнього хлопчика біля відкритого вікна на стілець і, утримуючи його обома руками, почала вимагати у його матері повернути їй власну дочку, яку напередодні забрали в дитячий будинок. Обвинувачена тримала в руці ніж і загрожувала нанести дитині тілесні ушкодження.

Жінку визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ст. 147 ч. 2 КК України (Захоплення та тримання в заручниках неповнолітньої особи) та призначено покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі.

З таким рішенням суду першої інстанції не погодилася сторона обвинувачення. Прокуратура подала апеляційну скаргу, в які просить скасувати рішення Зарічного районного суду м. Суми та призначити суворіше покарання, а саме 7 років позбавлення волі.

17 січня колегія суддів кримінальної палати Сумського апеляційного суду продовжила жінці строк дії запобіжного заходу. За рішенням суду апеляційної інстанції, особа на час розгляду апеляційної скарги сторони обвинувачення перебуватиме в Слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, чоловік під час сварки влаштував стрілянину.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости