У КМДА вважають, що футбол і "Газпром" несумісні

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У КМДА вважають, що футбол і "Газпром" несумісні
09:15, 22.05.18
КМДА

Місто сподівається на розуміння з боку УЄФА щодо неприйнятності згадування російського «Газпрому» на рекламних стендах.

Про це сказав головний представник КМДА з питань, пов’язаних з проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 у місті Києві Андрій Мирошніченко, передає рес-служба КМДА.

- У процесі перемовин із УЄФА було визначено, що при організації «Фестивального містечка» обумовлена активація усіх партнерів УЄФА, окрім «Газпрому». Ми вдячні УЄФА за розуміння і за те, що вони пішли на відмову від промо-стенду цієї компанії, офіційної локації та окремої реклами, на кшталт Adidas, MasterCard, Lays та інших спонсорів. Адже місто не в праві втручатися у спонсорські стосунки УЄФА. Проте, навіть згадування лого компанії серед загального переліку спонсорів Ліги чемпіонів стало для нас неприємною несподіванкою. У дресінгу Києва, за який відповідає безпосередньо КМДА, не має і навіть не могло бути мови про жодне згадування цієї компанії, – зазначив Андрій Мирошніченко.

Він повідомив, що наразі місто проводить додаткові перемовини щодо вирішення цього питання і сподівається на розуміння з боку УЄФА.

- Дії з боку Росії: анексія Криму, війна на Сході, і, як наслідок, наше ставлення до всіх і всього, що пов’язане з країною-агресором, на жаль, зрозумілі не всіма у світі. Проте, я сподіваюсь, що ми таки знайдемо повне розуміння з боку УЄФА, – додав Андрій Мирошніченко.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК «Олімпійський». У фінал вийшли ФК «Реал Мадрид» та ФК «Ліверпуль».

У сезоні 2017/2018 фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок відбудеться 24 травня о 19:00 на стадіоні ім. Валерія Лобановського. У фіналі – ФК «Вольсбург» та ФК «Ліон».

«Фестивальне містечко» – традиційна офіційна локація фіналів Ліги чемпіонів, організацією якої займається УЄФА.

Раніше Соцпортал розповідав про те, що український футболіст став Свідком Єгови та вважає футбол "світом сатани".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости