Володимир Бондаренко: Україна сьогодні має феодальну структуру

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Володимир Бондаренко: Україна сьогодні має феодальну структуру
16:01, 14.11.17
Батьківщина. Київ

Володимир Бондаренко, голова фракції «ВО «Батьківщина» в Київраді, під час прес-конференції в інформагентстві Голос.UA прокоментував новий закон про державну службу.

«У мене таке враження, що ми маємо зразок протягування в парламенті законодавчих позицій, які формують нашу виконавчу владу в частині обласних і районних державних адміністрацій, у плані повного підпорядкування тому, хто їх призначає», – сказав Володимир Бондаренко.

За словами політика, Україна на сьогодні має феодальну структуру, яка в цілому замкнула весь цикл державних структур на одну людину. Зокрема кабінет міністрів під абсолютним впливом президента. Те саме можна сказати, що і судова, тепер і виконавча, влада залежить від президента.

На думку депутата «Батьківщини», це елемент підготовки, до майбутніх виборів.

«Раніше державні обласні і районні адміністрації були позбавлені партійності. Це як мінімум хоч якась данина справедливості. Бо, перебуваючи на державних посадах, ці люди можуть впливати на те, що робить місцева влада і буде підпорядковано по партійній лінії. Партійний вплив був колись. Тепер знову повернули», – обурився Володимир Бондаренко, додавши, що на сьогодні Україна має абсолютно ненормально систему визначення виконавчої влади.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости