Зниклу на Одещині дівчинку знайшли мертвою

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Зниклу на Одещині дівчинку знайшли мертвою
22:08, 19.06.19

В смт Іванівка Одеської області знайшли мертвою 11-річну місцеву дівчинку Дашу Лук’яненко, яка зникла вдень 13 червня.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

За попередніми даними, вона знайдена загиблою на території одного з домоволодінь того ж селища.

Під час відпрацювання території в селі Іванівці поліцейські провели обшук в одному з домоволодінь селища. У результаті виявили попередньо труп зниклої Дарини Лук’яненко.

Зараз правоохоронці намагаються дістати тіло дитини з вигрібної ями. Після чого буде направлено на судмедекспертизу, а також проведено упізнання родичами дитини.

Керівник Нацполіції України Сергій Князєв заявив, що в даний час власника будинку, як головного підозрюваного, доставили у відділення поліції. У свою чергу перший заступник голови у Національна поліція України В'ячеслав Аброськін заявив, що "поки не буде відповідних законів, які захищають дітей, наших маленьких громадян будуть гвалтувати та вбивати".

Як відомо, 11-річна Даша Лук’яненко вдень, у четвер, 13 червня пішла на танці, і з того часу її місцеперебування було невідомо.

Правоохоронці проводили спецоперацію по її пошуку, в ній брали участь поліцейські п’яти найближчих до Іванівки районних відділень поліції, 100 військовослужбовців Нацгвардії, десятки співробітників ДСНС і понад сотня волонтерів.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости