​З'їзд партії "Батьківщина" висунув Юлію Тимошенко кандидатом в президенти України

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​З'їзд партії "Батьківщина" висунув Юлію Тимошенко кандидатом в президенти України
12:33, 23.01.19
Соцпортал

23 січня у день сторіччя Соборності України З'їзд партії "Батьківщина" висунув Юлію Тимошенко кандидатом в президенти України.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наголосила на тому, що насамперед, Україні потрібна перемога, і вона в нас буде. Крим і Донбас – це Україна назавжди, і вони будуть обов’язково повернені.

Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина»: «Одним з найбільш ефективних «головнокомандувачів» в історії України була княгиня Ольга – за весь час її правління Київська Русь не втратила жодного міліметру території, а лише приростала новими землями. Маргарет Тетчер, прем’єр-міністр Великобританії, яку я мала честь знати особисто, під час відомої Фолклендської війни у 1982 році, продемонструвала в десять разів більше розсудливості, мудрості та справжньої державної мужності, ніж уся чоловіча когорта англійської політики і міністерство оборони разом узяті».

Юлія Тимошенко окреслила перелік першочергових завдань майбутнього президента, серед яких:

  1. збільшення середньої заробітної плати в 3,5 рази впродовж наступних п'яти років;
  2. запровадження мікрокредитування для молоді та середнього класу, а саме: довгострокові мікрокредитибез застави, не більше, ніж під 3% річних, на основі обов’язкового страхування ризиків;
  3. нова і сучасна реформа медичної галузі, що включатиме обов’язкове медичне страхування коштами роботодавців, на підприємства яких удвічі буде зменшено податкове навантаження. Водночасза неповнолітніх дітей, непрацездатних та безробітних осіб і пенсіонерів медичні страхові внески в повному обсязі сплачуватиме держава;
  4. відновлення державної програми доступне житло, а саме: нужденнимнадаватиметься іпотечний кредит, без першого внеску і без застави, під спеціальне страхування ризиків.
  5. зменшення ціни на газ щонайменше в два рази.

Реалізувати ці кроки допоможе її програма «Новий курс» – це повна, всеохоплююча, кардинальна перебудова України в усіх її сферах. Цей документ включає п’ять ключових напрямів:

  1. Нова стратегія миру та безпеки;
  2. Нова Конституція, яка створюватиме основи для відродження країни
  3. Нова економічна стратегія
  4. Нова соціальна доктрина, яка дасть людям відчуття щастя життя в Україні
  5. Нова молодіжна політика.

Відмітимо, що відкрив з'їзд Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Він закликав присутніх помолитися Господу, щоб той благословив з'їзд, який "буде служити інтересам української держави та народу". Під час свого виступу Патріарх привітав українців зі століттям об'єднання УНР та ЗУНР.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости