З'явилася версія, коли в України буде новий президент

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. З'явилася версія, коли в України буде новий президент
20:17, 08.04.18
ba.org.ua

Найімовірніше, що наступного року ми матимемо нового президента країни.

Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько, обговорюючи шанси Петра Порошенка залишитись на другий термін в ефірі телеканалу «ZIK».

- Люди прагнуть змін, бо розуміють, що нинішня влада вичерпала всі можливі ресурси довіри. Вона нічого корисного для суспільства вже не зробить, - пояснив він.

За словами народного депутата, згідно останніх наймасштабніших опитувань КМІСу, найбільші шанси стати президентом зараз у Юлії Тимошенко.

- Як показує опитування КМІС, лідер «Батьківщини» вдвічі випереджає будь-якого найближчого конкурента на президентських виборах. За неї готові проголосувати близько 25% виборців, за найближчого конкурента - менше 15%, а за Петра Порошенка - менше 10%. У цьому рейтингу політиків Порошенко вже на четвертому місці - навіть не на другому. Це і є реальною оцінкою людей дій влади і конкретно президента Порошенка, - резюмував Іван Крулько.

На запитання ведучих, чи піде Порошенко на вибори вдруге, парламентарій іронічно спрогнозував: «Це може статись, якщо його триматимуть у «теплій ванній», розповідаючи те, що він хоче почути».

Парламентарій зауважив, що зараз в Адміністрації Президента обговорюються різні сценарії, як зберегти Петра Порошенка при владі. Один із них – фальсифікація виборів через формування нового ЦВК виключно із людей президента, без представників опозиційних сил.

- Саме тому всі демократичні сили мають домовитись щодо забезпечення чесних виборів – чесного підрахунку голосів і захисту результатів, - зазначив він.

За словами народного депутата, «Батьківщина» готова до будь-яких виборів, зокрема ідо позачергових парламентських, які активно обговорює АП і провладна більшість.

- Більше того, ми переконані, що треба провести одразу спільно президентські і парламентські вибори. Для того, щоб не марнувати час, а змінити владу і дати шанс країні вже цього року почати розвиток з нового аркушу, - підсумував Іван Крулько.

Раніше, як передавав Соцпортал, президент Чехії розповів, як його образив ватажок бандформування "ДНР".

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости