Зіткнулися два легковика. Загинули четверо пасажирів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Зіткнулися два легковика. Загинули четверо пасажирів
11:51, 05.05.19
відділ комунікації поліції Вінницької області

На трасі у Вінницькій області вранці зіткнулися два легковика. Четверо пасажирів, що перебували в обох машинах, загинули на місці ДТП. Обидва водії із травмами різного ступеня тяжкості доправлені до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Соцпортал.

Попередньо встановлено, що на трасі М-21 «Житомир-Могилів-Подільський» в селі Жежелів автомобіль «Мазда»,рухаючись в бік м. Вінниці,виїхав на смугу зустрічного руху, дезіткнувся з автомобілем «Фіат Добло».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригодина місці події загинули дві пасажирки «Мазди», 1976 та 1998 років народження, жительки Київської області, та пасажири «Фіат Добло» - чоловік та жінка, 1944 та 1945 років народження, мешканці м. Гайсин Вінницької області.

Обидва водії – 29-річний житель Київськоїобласті, який перебував за кермом «Мазди», та 42-річна мешканка м. Гайсин , що керувала «Фіат Добло», з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставлені до Козятинської районної лікарні.

Усі обставини та причини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб).

Таке правопорушення карається ув’язненням терміном до 10 років.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости