Зимовий патруль. У столиці допомагатимуть безхатькам

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Зимовий патруль. У столиці допомагатимуть безхатькам
13:00, 17.11.19
Соцпортал

Вже з наступного місяця у Києві почнеться зимове патрулювання для забезпечення бездомних гарячим харчуванням, теплими речами і взуттям

Ініціатива належить КМДА, розказує Хмарочос.

Безхатькам планують надавати медичну допомогу, харчування, забезпечуватимуть їх одягом та взуттям. Опікуватись такими людьми стане так званий зимовий патруль КМДА.

Базою виїзних бригад буде Будинок соціального піклування на вулиці Суздальській, 4/6. Наразі це єдиний притулок у Києві, де можна переночувати. Його розташовано на околиці, неподалік від станції Київ-Волинський. Ночівля тут коштує 10 гривень, залишити центр потрібно до 8:00. У КМДА мають намір збільшити кількість ліжок у притулку на Суздальській на 30%, принаймні за несприятливої погоди. Наразі центр розрахований на 150 місць.

Також планують збільшити кількість місць у Київському центрі соціальної адаптації, розташованому в селі Ясногородка (в 30 кілометрах від Києва).

Чиновники упевнені, що надання підтримки безпритульним «оздоровить криміногенну ситуацію та посилить пожежну безпеку», оскільки безхатьки влаштовують вогнища у закинутих будівлях.

Всі київські новини в розділі #Київград на Соцпорталі

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости