Жінка померла від побоїв рідного сина

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Жінка померла від побоїв рідного сина
11:58, 19.01.19
відділ комунікації поліції Одеської області

Син періодично бив матір за те, що та любила прикластися до чарки. Остання «виховна година» закінчилася трагічно: через гематому у голові жінка померла.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що у її будинку померла сусідка.

Правоохоронцям, які прибули за викликом, жінка розповіла, що потерпіла попросилася в неї переночувати, бо її нібито побив та вигнав з дому син. Господиня прихистила сусідку, а коли вранці прокинулася, - та вже була мертва.

Того ж дня поліцейські затримали підозрюваного.

19-річний хлопець, який раніше вже мав проблеми з законом через крадіжки, розповів, що причиною постійних конфліктів між ним та матір’ю була любов жінки до оковитої. Він зізнався, що «виховував» матір кулаками.

Ось і напередодні жінка отримала від сина декілька стусанів за те, що була п’яна. Цього разу процес «виховання» мав фатальні наслідки: згідно з висновком медиків, жінка померла внаслідок субдуральної гематоми голови.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, з ним проводяться невідкладні слідчі дії.

Відповідно до санкції статті, за вчинене зловмисникові загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, однорічний хлопчик помер від побоїв.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости