Зеленський ввів до складу Національного інвестради американськи х фінансистів, японського топ-менеджера і двох радників Богдана

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Зеленський ввів до складу Національного інвестради американськи х фінансистів, японського топ-менеджера і двох радників Богдана
12:00, 10.08.19
Соцпортал

Зеленський змінив склад Національної інвестради

Президент України Володимир Зеленський ввів до складу Національного інвестиційного ради американських фінансистів, японського топ-менеджера і двох радників керівника свого Офісу. Про це стало відомо з інформації, яка міститься в указі Зеленського №588/2019, розміщеному на сайті глави держави.

"Затвердити у персональному складі Національної інвестиційної ради таких осіб: Олексій Гончарук – заступник керівника Офісу президента, Вадим Пристайко – заступник керівника Офісу президента", - йдеться у документі.

Документ, яким вносяться зміни до статті 2 указу президента України від 21 червня 2019 N2 423, свідчить, що до складу Національного інвестиційного ради вводяться головний виконавчий директор корпорації Citigroup Inc. по роботі з країнами Європи, Близького Сходу і Африки (Сполучені Штати Америки) Девід Лівінгстон, голова правління і виконавчий директор компанії Rakuten Inc. (Японія) Хіроші Мікітані, а також старший віце-президент, фінансовий директор компанії General Electric (США) Джеймі Міллер.

Крім того, цим указом у персональному складі Національного інвестиційного ради повинні бути затверджені заступники керівника Офісу президента України Олексій Гончарук та Вадим Пристайко.

Разом з тим, зі складу Національного інвестиційного ради повинен бути виведений гендиректор відділення Європи, Близького Сходу і Африки банку Citigroup Inc. Джеймс Коулз.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости