Зеленський розповів про ситуацію у розслідуванні загибелі Павла Шеремета

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Зеленський розповів про ситуацію у розслідуванні загибелі Павла Шеремета
17:10, 23.07.19
Сьогодні

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вбивців Павла Шеремета буде знайдено.

Убивців журналіста Павла Шеремета буде знайдено. Так зазначив президент України Володимир Зеленський після доповіді правоохоронців щодо розслідування цього злочину. Про це повідомляє Сьогодні.

- Я побачив дуже багато матеріалів. Хотів би, по-перше, подякувати фахівцям і керівникам карного розшуку. Там, дійсно, дуже багато матеріалів. Я хотів би, щоб з мене зараз не витягали інформацію. Крім мого бажання завершити цю справу, я хотів би вас запевнити: з того, що я побачив – не можу говорити, в який термін – але я думаю, що у нас буде результат. Поліції прокуратура і Служба безпеки допоможуть завершити цю справу. І люди, які скоїли вбивство, будуть знайдені. Поки це все, що я можу вам сказати, – заявив Зеленський.

Володимир Зеленський додав, що не потрібно "занадто тиснути" на співробітників карного розшуку.

- Там, дійсно, дуже багато роботи. І я впевнений, що вони не могли показати багато з цих фактів. ... І я зараз розумію, чому. Тому що в цій справі нам усім потрібен результат. Це найголовніше – щоб люди, які підірвали журналіста Павла Шеремета, були за гратами. Як мінімум, щоб вся країна знала, хто ці люди, - зазначив президент.

Останні новини: головні події дня читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости