Затримано українського капітана, який допустив зіткнення суден на Дунаї

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Затримано українського капітана, який допустив зіткнення суден на Дунаї
11:40, 31.05.19
Дзеркало тижня

Поліція Угорщини розслідує трагічний інцидент як "злочинну халатність на водних шляхах", коли при зіткненні суден загинуло 7 чоловік. Капітан з України затриманий.

Унаслідок зіткнення суден загинуло сім туристів, ще 21 людина зникла. Арештуваний громадянин України, який керував судном Viking Sigyn, що врізалося у катер Mermaid з туристами у столиці країни. Унаслідок зіткнення суден на річці Дунай сім туристів загинуло, ще 21 людина зникла. За словами правоохоронців, шансів їх знайти майже немає.

Поліція розслідує трагічний інцидент як "злочинну халатність на водних шляхах", є докази, "які ставлять питання про особисту відповідальність" у тому, що сталося.

Повідомляється, що правоохоронці допитали капітана судна, яке врізалося в катер – 64-річного українця на ім'я Юрій. Пізніше його було затримано.

За даними правоохоронців, катер затонув за сім секунд після зіткнення. Водолази продовжують шукати зниклих по всій акваторії річки на південь від Будапешта. Тіла деяких загиблих знайшли у кількох кілометрах від зіткнення суден.

Семеро врятованих перебувають у лікарні з симптомами гіпотермії та шоку.

Нагадаємо, що в Будапешті 29 травня затонув катер в якому перебували понад 33 туристи з Південної Кореї і два угорських члени екіпажу. Човен затонув після того, як у нього врізалося інше судно. Зіткнення сталося під час сильного дощу.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Володимир Бондаренко: Київ — надзвичайно небезпечне місто для проживання.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости