Замість того, щоб відвезти хворого сина до лікарні, жінка втекла з ним до лісу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Замість того, щоб відвезти хворого сина до лікарні, жінка втекла з ним до лісу
19:25, 22.08.18
поліція Одеської області

Правоохоронці цілу ніч розшукували горе-матір, а коли знайшли, то одразу доправили її разом з дитиною до медичного закладу. Та було вже пізно. Двомісячний хлопчик помер. Жахлива і безглузда трагедія сталася в Одеській області.

До поліції зателефонувала фельдшерка одного з сіл Подільського району, яка повідомила, що 36-річна жінка втекла з дому разом з двомісячним сином. Від родичів правоохоронці дізналися, щодитина хвора, а жінка не бажала звертатись в лікарню. Тож вони самі викликали швидку.

Жінка вирішила, що у неї можуть забрати дитя, тому втекла і переховувалась всю ніч в лісі. Поліцейські разом з місцевими мешканцями обійшли всі порожні будинки, перевірили ймовірні місця перебування зниклої громадянки. Вранці їїзнайшли і відразу доставили в лікарню. Дитина була у важкому стані і через деякий час померла. За висновком експертизи причиною смерті стало запалення легень, - повідомили у поліції Одеської області.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Жінці оголошено про підозру, їй загрожує обмеження волі на строк від двох доп'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв Соцпортал, п’ятирічного хлопчика засипало піском. Врятувати дитину не вдалося.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости