​Всі задоволення літа на фестивалі Ulichnaya Eda

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​Всі задоволення літа на фестивалі Ulichnaya Eda
10:55, 25.07.17
Соцпортал

Цього року літо боязко і з великим запізненням вступило в свої права. Але нарешті на липневому фестивалі Ulichnaya Eda 17 тисяч гостей нарешті змогли насолодитися усіма літніми розвагами і частуваннями.

Тематика «Середземномор'я» сповна розкрила тему морепродуктів і страв з них, але не обмежила гастрономічні задоволення, які можна було отримати на святі.

Для всіх, хто просив повторити фестиваль, присвячений грузинської кухні, команда фестивалю відкрила Грузинський дворик.

Алея Chinatown презентувала багато цікавих закладів та служб доставки азіатської кухні, як нових, так і вже і вже досвідчених експертів своєї справи.

Багато гостей зібрали майстер-класи та дегустації на тему алкогольних напоїв та коктейлів.

Засновник фестивалю Роман Тугашев спробував себе в ролі кухаря і приготував автентичну валенсійскую паелью і сангрию на 30 тисяч гривень. Всі виручені гроші з продажу цих іспанських ласощів, а також 5 грн з кожного проданого квитка направляються на благодійність. Організатори обіцяли поділитися всіма звітами на своїх офіційних ресурсах.

А що ж розваги? Басейни, водні гірки та перестрілки, skeam board, шезлонги, тайський масаж, пляжний теніс, крокет, петанк, гігантський твістер, бадмінтон, сферичний кінотеатр, кальянная chill out зона і цілий парк активностей для дітей та підлітків - навряд чи ще якийсь захід Україна може похвалитися всіма цими розвагами, зібраними в одному місці в один вікенд. Все це, разом з різноманітною музичною програмою та фуд-кортом з понад 100 учасників зробили фестиваль Ulichnaya Eda одним з кращих місце відпочинку з друзями та родиною. Переконатися в цьому можна по яскравому фотозвіту з заходу.

Наступний фестиваль Ulichnaya Eda пройде 18-20 серпня і готує масу сюрпризів на честь свого 4-річчя.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости