​Вперше в історії конкурсу «Євробачення» переможець минулого року тричі виступатиме на Євробаченні-2017

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​Вперше в історії конкурсу «Євробачення» переможець минулого року тричі виступатиме на Євробаченні-2017
16:48, 10.05.17
Соцпортал

Усі з нетерпінням чекають на грандіозні телевізійні шоу пісенного конкурсу Євробачення-2017, які відбудуться 9, 11 та 13 травня на головній арені конкурсу в МВЦ. Цього року організатори підготували для глядачів багато сюрпризів: Джамала виступатиме у першому півфіналі двічі, а у фіналі – з прем’єрою пісні.

«Ідея пісенного конкурсу Євробачення-2017 в тому, щоб показати розмаїття України, - країни з багатими традиціями і сучасним розвитком, - розповідає шоу-продюсер пісенного конкурсу Євробачення-2017 Крістер Бйоркман. – Кожного року організатори створюють унікальну творчу концепцію шоу. Відкриття першого півфіналу в Україні почнеться з демонстрації відеоролика, що показує красу та унікальність українського народного костюму. І щоб доповнити концепцію розмаїття, ми запросили виступати сучасного мультиартиста МONATIКa. А хедлайнером першого півфіналу стане Джамала. З року в рік концепція відкриття Євробачення змінюється. Інколи шоу відкривають минулорічні переможці, а цього року, так само, як було у Данії та Азербайджані – інші талановиті артисти».

Сьогодні, 9 травня, на головній арені конкурсу в МВЦ відома співачка виступатиме з симфонічною версією пісні «1944», яка була спеціально створена для шоу Євробачення в Україні, а у 2016 році принесла артистці перемогу. Також у першому півфіналі співачка виконає композицію «Заманили», яка була написала у співпраці з етно-хаос колективом "ДахаБраха".

«Ми безмежно вдячні Джамалі за її перемогу на Євробаченні у Швеції і за те, що це свято в Україні відбувається завдяки їй. Саме тому вперше в історії конкурсу Євробачення минулорічна переможниця виконає аж три композиції: дві у півфіналі 9 травня, одну – у великому фіналі пісенного конкурсу – 13 травня. Одна з пісень, що виконуватиме Джамала, випадає на рекламну паузу. І тому одну з пісень у виконанні Джамали не побачать в тих країнах, де ефір конкурсу перериватиметься на рекламний блок. Але це нормальна практика, і вона регламентується мовником кожної країни окремо.
На жаль, я тільки сьогодні вранці, близько 10 години, отримав прохання від продюсера Джамали Ігоря Тарнопольського перемістити виступ Джамали з рекламного блоку на початок шоу - замість виступу Монатіка. Однак сьогодні це вже неможливо з технічної та виробничої точки зору. Остаточні сценарні плани були розіслані всім мовникам та надані коментаторам ще 5 травня, а будь-які суттєві зміни до сценарною плану за 5 годин до останньої генеральної репетиції з глядачами та за 12 годин до прямого ефіру шоу, яке побачать десятки мільйонів глядачів у всьому світі, ставлять під загрозу проведення прямого ефіру півфіналу Євробачення. Однак ми домовилися, що будемо перебувати в постійному контакті з продюсером Джамали Ігорем Тарнопольським щодо будь-яких питань», - розповідає виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

У фіналі відбудеться світова прем’єра композиції минулорічної тріумфаторки Євробачення, української співачки Джамали. Вона виконає нову пісню "I Believe in U", до якої залучить артистів зі своєї команди талант-шоу «Голос Країни» – Анну Куксу, Наіле Ібрагімову та Кемі Оке.

Нагадаємо, що міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 проходитиме в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Перший півфінал відбудеться вже сьогодні, 9 травня, другий півфінал та фінал пісенного конкурсу відбудуться 11 і 13 травня відповідно.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости