В Україні випробували новітню зброю

  1. Главная
  2. Архив
  3. X-Files
  4. В Україні випробували новітню зброю
17:55, 18.04.18
Соцпортал

Конструкція удосконаленого протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф" зазнала низку змін згідно з вимогами потенційного замовника.

Фото: ФБ

На одному з військових полігонів відбулися успішні випробування нової модифікації протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф" (експортна версія українського ПТРК "Стугна-П"), повідомляє прес-служба КБ "Луч".

Повідомляється, що конструкція удосконаленого протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф" зазнала низку змін згідно з вимогами потенційного замовника.

Усі модифікації були направлені на адаптацію пускової установки для використання її в умовах м'яких ґрунтів та піску. Сама ракета не зазнала змін, бо від самого початку розроблялася для застосування в будь-яких кліматичних та погодних умовах, без винятків.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Попко Сергій Миколайович під час випробувань високо оцінив модернізацію сучасного українського протитанкового ракетного комплексу.

- Обладання штатного ПТРК потужним тепловізором дає змогу гарантовано уражати бронетехніку ворога в умовах складної видимості та вночі. Ця розробка вкотре підтверджує, що наша країна має надзвичайно високий науковий потенціал, який дозволяє створювати зразки озброєння та військової техніки на рівні провідних країн світу, – додав Сергій Попко.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости