В Україні назвали дві ознаки того, що Росія бреше про шпигунів в Криму

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. В Україні назвали дві ознаки того, що Росія бреше про шпигунів в Криму
20:45, 30.09.17
Апостроф

Координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук назвав дві ознаки того, що Російська Федерація бреше про українських "диверсантів" у Криму.

Про це він пише у своїй колонці на "Апострофі".

За словами Тимчука, затримання в окупованому Криму колишнього українського військового-зрадника, нібито який шпигував на користь Києва, може бути "російською грою".

-Якщо говорити про роботу українських спецслужб, то, по-перше, зрозуміло, що люди, що служили в Збройних силах (затриманий ФСБ Дмитро Долгополов зрадив українську присягу і перейшов на бік РФ в 2014 році, - ред.), в першу чергу, потрапляють під контррозвідувальні заходи. Тобто, було б не дуже розумно вербувати людей з цієї когорти,

- зазначив він.

Експерт додав, що важко повірити в те, що навесні 2014 року українські спецслужби розробляли такий план, щоб хтось прикидався колабораціоністом, переходив на бік росіян, щоб потім працювати на Україну.

-По-друге, ФСБ проводила в Криму дуже потужні контррозвідувальні заходи. Таким чином, з числа колишніх військовослужбовців підсилати "кротів", я вважаю, було б не дуже розумним сценарієм для українських спецслужб і навряд чи можливим. Відповідно, напрошується версія, що їх використовують абсолютно в інших іграх російські спецслужби,

- підсумував Тимчук.

Як повідомляв Соцпортал, бійці добробата затримали шпигунів на Луганщині.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости