В одному з хостелів Києва сталася кривава різанина

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. В одному з хостелів Києва сталася кривава різанина
13:14, 08.12.18
відділ комунікації поліції Києва

Під час сварки один мешканець хостелу з ножем накинувся на іншого. Потерпілого госпіталізували, підозрюваного затримали.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Дніпровського управління поліції пізно вночі надійшло повідомлення, що в одній з кімнат хостелу на вулиці Алматинській чоловіку нанесли ножове поранення. За викликом відразу виїхали наряди патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

По прибуттю адміністрація закладу повідомила правоохоронцям, що компанія мешканців влаштувала в одній з кімнат застілля, після чого там розпочалася бійка.

Як встановили поліцейські, інцидент вник між 44-річним уродженцем Луганщини та 24-річним жителем Кіровоградської області. Чоловіки спочатку посварилися, а потім один з них під час бійки схопився за ніж. Молодший опонент отримав проникаюче поранення грудної клітини. Очевидці викликали у хостел медиків "швидкої" та зателефонували до поліції.

Потерпілого з місця події госпіталізували до лікарні, де йому терміново зробили операцію.

Співробітники поліції затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що зловмисник вже відбував покарання у в'язниці за скоєння умисного вбивства.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавленням волі.

Нагадаємо, чоловік вдарив поліцейського сокирою по голові.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости