В Києві, на Трухановому острові, триває створення першої екозони

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. В Києві, на Трухановому острові, триває створення першої екозони
12:30, 23.05.17
Соцпортал

В Києві триває створення першої екозони на Трухановому острові. Острів повинен бути екологічною перлиною в центрі столиці. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук заявив радник мера Києва Дмитро Білоцерковець.

Він наголосив, що в'їзд на Труханів острів буде безкоштовний і тільки за перепустками для тих, хто обслуговує, займається або працює на спортивних базах і інфраструктурі, розташованій на острові.

«Наприклад, якщо ви везете дитину на спортивну базу, то ви на в'їзді в автоматі отримуєте талон і протягом години повинні виїхати з острова, в разі невиконання цих параметрів - ви потрапляєте в бан-лист і вам буде заборонений в'їзд», - пояснив Дмитро Білоцерковець.

Крім того, додав він, буде змінена транспортна система заїзду / виїзду на острів. За словами Білоцерковця, по периметру будуть встановлені камери і в разі порушення правил острова (перевищення швидкості та інших правил), автомобіль також потрапляє в бан-лист і йому забороняється в'їзд. Він також додав, що разом з обмеженням в'їзду, планується зробити більш щільний інтервал руху громадського транспорту від шлагбауму до пішохідного мосту.

«В перспективі це дозволить скоротити очікування громадського транспорту до 15 хвилин, так само планується, що це буде екологічно чистий електротранспорт», - наголосив Дмитро Білоцерковець.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости