В Грузії прокоментували ситуацію з громадянством Саакашвілі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. В Грузії прокоментували ситуацію з громадянством Саакашвілі
09:30, 23.12.17
Апостроф

Відмова лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі від громадянства Грузії була його особистою ганьбою і ганьбою для Грузії, оскільки колишній двічі президент країни відмовився від громадянства своєї держави взамін на губернаторство в іншій.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявила грузинський політик, лідер опозиційного "Демократичного руху", екс-глава парламенту Грузії (2001-2008 рр) Ніно Бурджанадзе.

За її словами, перспективи Саакашвілі в Україні будуть залежати від української влади, оскільки саме вона зробила його політичною фігурою в країні.

-Позбавлення його громадянства було абсолютно нерозумним кроком, який нічого спільного не має з правовим питанням. Незважаючи на те, що я точно не є захисником Саакашвілі, я вважаю, що відібрання у нього громадянства виглядало, як політичне обмеження його прав, - зазначила Бурджанадзе.

Вона додала, що те, що у нього відняли громадянство, було явним політичним переслідуванням, у всякому разі з боку це виглядає так.

-Це було великою помилкою, допущеною Порошенком. Потім помилка була допущена на кордоні, коли ми побачили абсолютну безхребетність української влади. Ще одна фатальна помилка була допущена з цим затриманням. Це великі помилки, які допускають Порошенко і його влада. Якщо, звичайно, це ніяка не гра, - вважає політик.

Бурджанадзе уточнила, що бачить великі помилки українського керівництва на багатьох напрямках, і це її турбує.

Як повідомляв Соцпортал, експерт розповів, як Порошенко буде готуватися до виборів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости