Українці зможуть без віз їздити до Уругваю

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Українці зможуть без віз їздити до Уругваю
08:12, 26.01.19
прес-служба МЗС

Відповідно до двосторонньої угоди між урядами двох країн безвізовий режим з Уругваєм набуде чинності з 15 лютого 2019 року.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі МЗС.

15 лютого 2019 р. набирає чинності Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Східної Республіки Уругвай про взаємне скасування візових вимог, вчинена 26 вересня 2018 р. у м. Нью-Йорку.

Відповідно до положень Угоди, громадяни України, які користуються паспортами громадянина України для виїзду за кордон (біометричними та небіометричними), можуть перебувати на території Східної Республіки Уругвай упродовж строку, що не перевищує 90 днів, який поновлюється на інший строк у 90 днів.

Громадяни Уругваю, які користуються закордонними паспортами, можуть перебувати на території України протягом строку, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Громадяни України та Східної Республіки Уругвай, які мають намір в’їхати на територію держави іншої Сторони на строк, що перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки, повинні отримати візу в дипломатичному представництві або консульській установі держави іншої Сторони перед в’їздом на її територію.

Громадяни України та Східної Республіки Уругвай повинні дотримуватись законодавства, що застосовується на території держави іншої Сторони під час свого в’їзду, перебування та виїзду.

Нагадаємо, росіянам радять забути про долари.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости