Українці підписують петицію про перенесення виборів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Українці підписують петицію про перенесення виборів
14:57, 18.04.19
Соцпортал

1867 чоловік підписали петицію про перенесення другого туру виборів, розміщену на сайті Адміністрації Президента.

Петицію створила Тетяна Севрюк. У ній вимагається перенести вибори на липень та перевірити фінансування кандидата Зеленського.

- Україна виявилася не готовою до проведення виборів президента України в умовах гібридної війни з Росією, ані в законодавчому полі, ані з боку інформаційної безпеки, ані з боку дотримання кандидатами демократичних політичних засад.Тому ми, народ України, якому не байдужа доля нашої країни, звертаємося до вас з проханням:
  1. Перенести дату другого тура виборів Президента України з 21.04.2019р. до 21.07.2019р. для того, щоб привести законодаство щодо виборів Президента до сучасних вимог.
  2. Дати наказ правоохоронним органам перевірити та оприлюднити інформацію, викладену на сайті «Миротворець» про фінансування кандидата в президенти України Зеленського В. А. спецслужбами Росії, тому що, якщо це правда- це загрожує національній безпеці України і кандидат в Президенти є зрадником України.
  3. Дати наказ правоохонним органам перевірити та оприлюднити інформацію про фінансування, а також скритне афіліювання своїх інтересів через кандидата в президенти Зеленського В.А. Коломойським І.В.
  4. Провести міжнародний аудит ДК «Укроборонпрому» і оприлюднити результати до 21.07.2019р.
  5. Подати в Верховну Раду законопроект «Про вибори президента України» де прописати обов*явковість проведення дебатів перед другим туром виборів Президента, а також відповідальність, якщо кандидат відмовляється від участі в дебатах- зняття його кандидатури з виборчих перегонів. Також прописати обов*язковість тесту на наркозалежність та алкозалежність в міжнародній антидопінговій лабораторії для всіх кандидатів в Президенти. Також прописати обов*язковість представлення своєї передвиборчої програми з відповідальністю за невиконання цього пункту- зняття кандидату з виборчих перегонів. Також прописати відповідальність Президента України за невиконання взятих на себе зобов*язань- це можливість розпочинання процедури імпічменту Президенту, якщо не буде доведено, що Президент не виконав свої зобов*язання через саботування Верховною Радою своїх законотворчих функцій.
  6. Подати в Верховну Раду України закон «Про імпічмент Президента» з урахованням гібридної агресії Росії і дотриманням вимог щодо національної безпеки.

У разі невиконання нашого звернення, залишаємо за собою право відстоювати свої права на мирних, безстрокових акціях протесту", - йдеться в пропозиції.

Петиція за 90 днів має назбирати 25 тисяч голосів. Станом на ранок 18 квітня її підписали 980 людей. Підтримати її можна за посиланням.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости