Українка стала кращим кулінаром в Канаді. Вона перемогла у престижному шоу

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Українка стала кращим кулінаром в Канаді. Вона перемогла у престижному шоу
13:45, 10.11.19
УКРІНФОРМ

Наталія Шевченко з Едмонтона стала переможницею Третього сезону популярного канадського кулінарного телешоу The Great Canadian Baking Show

Про це 33-річна переможниця, яка здобула титул “Найкращий пекар-аматор Канади” (Best Amateur Baker in Canada) написала на своїй сторінці у Facebook, інформує Укрінформ.

«Не можу повірити, що моя мрія справдилася і я перемогла у Третьому сезоні The Great Canadian Baking Show! Важко описати, яка я щаслива! Я схвильована і надзвичайно рада, що мала змогу отримати такий досвід (участі у шоу – ред.)», – написала Наталія у соцмережі.

Наталія зауважила, що перемога в шоу переконала її, що все можливе для будь-кого, якщо наполегливо працювати і щосили прагнути успіху.

Третій сезон шоу The Great Canadian Baking Show стартував на телеканалі СВС 18 вересня. Серед 10 учасників була українка Наталія Шевченко з Едмонтона. У вересні вона стала першим зірковим кондитером шоу.

«Моя кулінарна подорож була довгою, починаючи з України та моїх мами з бабусею. Тепер я маю канадійську маму і чудового чоловіка, які підтримують мене і допомагають. Сподіваюсь, що і надалі робитиму свій внесок у мою нову канадійську культуру, просуваючи Україну, зростаючи в Канаді з новим бізнесом та роблячи більше випічки!», – написала українка.

Свій стиль випічки українка визначає як вишуканий східноєвропейський. Коронною стравою дівчини є торт «Медовик» з медових бісквітів і сметани. «Цей торт нечасто можна скуштувати в Канаді, і як тільки люди його пробують, він перетворюється на їх фаворита», – розповідає кондитерка.

Живучи в Едмонтоні, де є потужна українська діаспора, дівчина почувається як удома.

«Я бачу, що українська культура є частиною культури Канади. Я з гордістю називаю Альберту моїм канадським домом», – каже кулінарка.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости