У жахливій ДТП загинули водій легковика та його донька

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У жахливій ДТП загинули водій легковика та його донька
10:28, 01.12.18
відділ комунікації поліції Закарпатської області

Дружина загиблого, яка на момент аварії, теж перебувала в авто, із тяжкими травмами доставлена до реанімаційного відділення лікарні. Водій іншого авто також опинився на лікарняному ліжку.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

На лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію з потерпілими неподалік міста Хуст. Як з’ясували правоохоронці, 51 –річний водій «Chery Amulet» , мешканець села Липча, що на Хустщині, на об’їзній дорозі районного центру виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із транспортним засобом «Audi A5».

Внаслідок удару водій «Chery Amulet», його 21-річна донька загинули на місці трагедії. 51-річну дружину водія, яка також була пасажиром автомобіля, з тяжкими травмами доставили до реанімаційного відділення районної лікарні.

Водій «Audi A5», 28-річний мешканець селища Вишково Хустського району з численними травмами також госпіталізований домедустанови.

За фактом автомобільної аварії у поліції розпочали кримінальне провадження за частиною3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибелькількох осіб) Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.

Нагадаємо, у Києві іномарка влетіла в опору шляхопроводу.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости