​У Запорізькій області керівник інтернату торгував дітьми

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. ​У Запорізькій області керівник інтернату торгував дітьми
10:40, 11.10.19
Пресслужба поліції Запорізької області

У Запорізькій області керівник інтернату заробляв на дітях, використовуючи їх у якості робочої сили. Чоловіка викрили правоохоронці.

Як повідомляє персслужба поліції області, в обмін на гроші керівник надавав стороннім особам неповнолітніх вихованців інтернату. Діти працювали на приватних та господарчих об’єктах.

Викрити керівника інтернату правоохоронцям вдалося напередодні. Це сталося після отримання грошової винагороди в сумі 1000 гривень. За ці гроші четверо хлопчиків віком до 14-ти років виконували будівельні роботи сторонній особі у приватному домоволодінні селища міського типу Приазовське.

Нині вирішується питання щодо затримання фігуранта в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої, - повідомили у пресслужба поліції Запорізької області.

Про кримінальні новини з усього світу читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости