У Великобританії після Хеллоуїна викинуть 2000 тонн карнавальних костюмів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Великобританії після Хеллоуїна викинуть 2000 тонн карнавальних костюмів
23:59, 22.10.19
The Guardian

Це на 83% пластикове сміття

Благодійний фонд Fairyland Trust і екологічна організація Hubbub провели дослідження, присвячене костюмам на Хелловін. Згідно з отриманими даними, в одній тільки Великобританії після свята відправлять на звалище близько 2000 тонн сміття, що складається з одноразових речей.

Згідно з дослідженням, костюми, які зараз можна купити у великих ритейлерів на кшталт Aldi, Argos, Asos, Amazon, Boden, John Lewis, M & S, Next і Tesco, на 83% складаються з пластика. Швидше за все, припускають автори дослідження, найбільша частина цих речей відправиться на звалища: щорічно це відбувається з 7 мільйонами нарядів, на переробку відправляється близько 1% такого сміття.

Проведене в рамках дослідження опитування показало, що 90% сімей в Великобританії збираються придбати нові карнавальні костюми на Хелловін. Генеральний директор Hubbub Тревін Ресторік додав, що сміття після свята буде ще більше, ніж вдалося оцінити дослідникам, оскільки в розрахунок йшли тільки костюми, а інші декоративні елементи і атрибутика, яка також масово закуповується для тематичних вечірок, не враховувалися.

Проте багато ритейлерів закликають здавати використані карнавальні костюми та атрибутику на переробку. Представники Tesco - великої мережі супермаркетів, що працює у Великобританії та Європі, - заявили, що в асортименті цього року все тематичні товари для Хеллоуїна підлягають переробці.

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб не пропустити цікаві та смішні відео.

Ще цікавого. Всі приколи дня читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости