У столичному метро спіймали чоловіка з гранатами

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У столичному метро спіймали чоловіка з гранатами
10:55, 28.03.17
Відділ комунікації поліції Києва

На станції метро «Вокзальна» працівники поліції виявили у підозрілого чоловіка п’ять гранат, дев’ять запалів, димову шашку, 100 патронів і два ножі.

Подія трапилася на території столичної підземки. Працівник управління поліції метрополітену, який ніс службу на станції метро «Вокзальна», помітив у вестибюлі підозрілого молодика та запросив до кімнати поліції. Під час особистого огляду слідчо-оперативна група виявила у його сумці димову шашку, сотню патронів калібру 7,62 мм, дві гранати Ф-1, три гранати РГД-5, 9 запалів та два ножі.

Правоохоронці встановили особу зловмисникаце 22-річний уродженець Хмельниччини, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Слідству молодик повідомив, що знайшов боєприпаси у поїзді, в якому нещодавно їхав.

Слідчим відділом управління поліції метрополітену Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Вилучені боєприпаси відправлені на експертне дослідження.

Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, СБУ представила чергові докази російської присутності на Донбасі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости