У Путіна пояснили, чому росЗМІ проігнорували мітинги по всій Росії

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. У Путіна пояснили, чому росЗМІ проігнорували мітинги по всій Росії
13:43, 27.03.17
Дождь

Прес-секретар Путін Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не формує редакційну політику ЗМІ. Так він відповів на прохання прокоментувати відсутність згадок про акції протесту проти корупції, що проходять напередодні по всій Росії.

«Напевно, це не до нас питання. Ми не формуємо редакційну політику телеканалів. Телеканали показують те що вони вважають важливим і значущим. Це разом з тим жодним чином не обмежує можливості людей отримувати будь-яку інформацію. Настільки широкий спектр альтернативних каналів отримання інформації, настільки багато каналів для отримання інформації. Інформація рясна, вона вільна в своєму ходінні », - заявив Пєсков.

Напередодні ввечері єдиною згадкою про антикорупційні мітингах в Москві та інших містах на трьох головних федеральних телеканалах був короткий коментар Володимира Соловйова в фіналі його програми «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим». Вона була присвячена вбивства Дениса Вороненкова. Під час самих мітингів ніяких згадок про них на Першому, «Росії-1» і НТВ не було.

Нагадаємо, 26 березня у більш ніж 100 містах Росії пройшли акції протесту проти корупції з гаслом "Он вам не Димон". Мітинги стали реакцією на відео Навального про корупційні схеми прем'єр-міністра РФ Дмитра Медвеєва.

Повідомляється, що російські силовики затримали більше ніж 1000 людей.

Як повідомляв Соцпортал, Євросоюз закликав звільнити затриманих учасників акцій протесту в Росії.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости