У поліції Києва стверджують, що у вікно Спілки журналістів ніхто не стріляв

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У поліції Києва стверджують, що у вікно Спілки журналістів ніхто не стріляв
20:13, 04.02.19
відділ комунікації поліції Києва

Після огляду вікна приміщення, де розташований офіс НСЖУ правоохоронці дійшли висновку, що пошкодження на вікні утворилося не внаслідок пострілу з вогнепальної зброї.

Про це Новини Києва Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Сьогодні на номер «102» надійшло повідомлення про те, що в будівлі на вулиці Хрещатик, де розташований офіс Національї спілки журналістів України, пошкоджене вікно. На місці події працювала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції.

Зі слів заявниці, подія трапиласяу четвер ввечері. Співробітниця установи помітила ушкодження у вікні, але не надала цьому значення.

Сьогодні жінка звернулася до чергової частини Шевченківського управління поліції для написання заяви. Слідчо-оперативна група задокументувалафактпошкодження зовнішнього склопакета (внутрішній склопакет не пошкоджений).

З місця події нічого не вилучали. Інформація про те, що пошкодження утворилося внаслідок пострілу з вогнепальної зброї, не підтвердилася. Дане повідомлення зареєстроване у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції.

На даний час проводиться перевірка для встановлення обставин пошкодження вікна. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости