У Києві злочинець перевдягнувся в одяг жертви і прикинувся мертвим

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві злочинець перевдягнувся в одяг жертви і прикинувся мертвим
21:45, 26.02.19
Соцпортал

У Києві напрочуд кмітливий злочинець перевдянгувся в одяг жертви і прикинувся мертвим. Не допомогло.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на прес-службу патрульної поліції України.

- Ця незвичайна і заплутана історія трапилася вчора близько опівдня. Занепокоєна жінка повідомила, що у квартирі виявила свого співмешканця та ще одного невідомого чоловіка, які непритомно лежали на підлозі у калюжі крові, - розповіли у поліції.

Коли патрульні прибули на місце, ситуація дещо змінилася — виявилося, що незнайомий їй чоловік лише прикинувся непритомним. Він раптово схопився з підлоги та накинувся на неї з ножем, а потім вибіг з квартири й втік. Жінка надала детальний опис зловмисника та вказала напрямок, у якому той побіг.

Також на місці працювала швидка допомога, лікарі якої констатували смерть співмешканця заявниці.

Відпрацьовуючи прилеглу територію, поліцейські виявили чоловіка, схожого за описом на зловмисника, з ножем в руках. Із собою у нього був наплічник з речами, які, як виявилося згодом, належали загиблому.

Патрульні чоловіка затримали, надягнувши кайданки. Згодом його впізнала заявниця, яка також додала, що затриманий одягнений у речі її загиблого співмешканця.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, якій і передали ймовірного зловмисника. Усі обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости