​У Києві жорстоко побили ветерана АТО та його дружину, обоє в комі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. ​У Києві жорстоко побили ветерана АТО та його дружину, обоє в комі
09:40, 11.11.19
Соцпортал

Ветеран Ігор Панов та його дружина були знайдені непритомними у під’їзді власного будинку. Подружжя жорстоко побили, постраждалих побачили сусіди.

Про це на свої сторінці у Facebook повідомила волонтер Тетяна Руденька.

Нині обоє перебувають у лікарні, їх прооперували.

Знайдені без свідомості з проломленими головами...обоє!!! Їх доставили в 17 лікарню. Терміново були проведені операції обом. При трепанації черепа у Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані трохи меньше. Обоє знаходяться в комі і на апаратах штучної вентиляції. У Оксани стан трохи кращий. Вона реагує на подразники. Стан стабільно важкий. Будуть пробувати давати зондове харчування! У Хана стан критичний. Коли я чую - не даємо ніяких прогнозів, - написала волонтер.

Нині обоє постраждалих перебувають у комі. Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, підозрювані у нападі на подружжя затримали.

Між сином та матір’ю у телефонній розмові виник конфлікт. Відтак хлопець приїхав до помешкання, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тож за жінку вступився його вітчим. Згодом пасинок покликав свого друга, із яким і нанесли подружжю тілесні ушкодження та втекли. Чоловіка та жінку госпіталізували і прооперували, - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев.

Нині підозрювані у нападі затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - молодики, 1989 та 1990 років народження.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 15 частиною другою статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі,- додав Сергій Чернишев.

Всі кримінальні новини Києва в розділі #Київград на Соцпорталі. Як повідомлялося:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости