У Києві затримали чоловіка, котрий убив друга держаком лопати (відео)

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві затримали чоловіка, котрий убив друга держаком лопати (відео)
22:15, 07.02.19
Соцпортал

У Києві затримали раніше судимого чоловіка, котрий піл час сварки убив друга держаком лопати.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

- Раніше судимий зловмисник під час сварки побив товариша держаком лопати. Потерпілий від отриманих травм помер, - йдеться у повідомленні.

Подія трапилась у липні минулого року у Шевченківському районі столиці. Тоді до правоохоронців надійшло повідомлення, що у будівлі на вулиці Січових Стрільців виявили мертвого чоловіка.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, а також залучалися кінологи зі службовими собаками.

Встановлено, що між двома знайомими виникла сварка. У розпалі інциденту один із них схопив держак лопати та побив ним опонента. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Правопорушник із місця злочину втік.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у ході яких встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявися 32-річний чоловік, раніше судимий за майнові злочини.

За даним фактом триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі. Фігуранту оголошено повідомлення про підозру та суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости