У Києві вживання алкогольних напоїв закінчилося конфліктом: один з потерпілих помер

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві вживання алкогольних напоїв закінчилося конфліктом: один з потерпілих помер
22:15, 19.06.19
Соцпортал

У Києві результатом спільного вживання алкогольних напоїв стала бійка, котра призвела до смерті одного з учасників.

Про це повідомив Соцпортал з посиланням на поліцію Києва.

- Під час спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок інциденту від отриманих травм потерпілий помер на місці. Розпочато кримінальне провадження, - йдеться у повідомленні.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Виборзькій побили жінку та її співмешканця. На виклик виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили потерпілу із синцями і саднами та її співмешканця без ознак життя. Господарка оселі пояснила, що вона разом із молодшим сином та чоловіком, із яким вона проживає, вживала алкогольні напої у квартирі.

Згодом між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодик тяжко побив 46-річного киянина. Коли мати намагалась вгамувати сина, він кілька разів також вдарив її по голові та тулубу, а потім вибіг на вулицю. По приїзду лікарі констатували смерть потерпілого, а жінку госпіталізували до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

У ході відпрацювання прилеглої території поліцейські помітили підозрюваного, схожого за описом на сина потерпілої. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурант – 28-річний киянин, який раніше потрапляв у поре зору правоохоронців за вчинення крадіжок.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ( Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости