У Києві відбулася фан-зустріч із призерами чемпіонату Європи з легкої атлетики 2018

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У Києві відбулася фан-зустріч із призерами чемпіонату Європи з легкої атлетики 2018
11:19, 23.08.18
Соцпортал

21 серпня у Києві відбулася фан-зустріч з українськими призерами чемпіонату Європи-2018 з легкої атлетики, які завоювали в Берліні 7 медалей.

Поставити свої запитання та взяти автограф у чемпіонів зібрались спортивні фанати, фотографи та журналісти в одному з київських магазинів мережі INTERTOP, яка уже другий рік поспіль виступає офіційним партнером Федерації легкої атлетики України.

Значимість цієї події важко переоцінити, адже цілий тиждень за змаганнями уважно слідкувала вся країна, тільки на телеканалі UA:Перший трансляцію подивились понад 8 000 000 українців.

Основною метою заходу було зробити зірок української легкої атлетики ближчими до шанувальників та звернути увагу на те, що вітчизняні спортсмени своїми досягненнями заслуговують, щоб пересічні українці впізнавали їх на вулиці, брали автографи та пишалися ними.

Під час зустрічі атлети розповіли про свій шлях до перемоги в Берліні, як змушували себе ходити до спортивної секції у дитинстві, про конкуренцію та труднощі під час чемпіонату, а також відповіли на всі запитання, що лунали із зали. Модератором заходу став телеведучий Анатолій Анатоліч.

Президент ФЛАУ Ігор Гоцул та генеральний директор INTERTOP Сергій Бадрітдінов під час зустрічі висловили захоплення результатами, які показали українські легкоатлети на чемпіонаті Європи.

Не зважаючи на те, що змагання з "Королеви спорту" - легкої атлетики - ще тривають, більшості спортсменів вдалося бути присутніми на зустрічі. Серед них дворазовий чемпіон Європи-2018 з плавання Михайло Романчук, срібна медалістка ЧЄ зі стрибків у довжину Марина Бех, бронзова медалістка з бігу на 800 метрів Ольга Ляхова, срібна медалістка ЧЄ зі спортивної ходьби на 50 км Аліна Цвілій, а також бронзовий медаліст ЧЄ зі стрибків у довжину Сергій Никифоров.

Сергій Бадрітдінов зазначив, що бізнес за наших часів має не лише платити податки, але й брати активну участь у соціальних проектах, одними з яких є розвиток спорту і підтримка вітчизняних спортсменів. І тому співпраця між INTERTOP та ФЛАУ, яка триває вже другий рік поспіль, продовжуватиметься і надалі.

Для довідки:

У 2017 році Федерація легкої атлетики України і головний взуттєвий рітейлер країни мережа магазинів для всієї родини INTERTOP оголосили про співпрацю. Урочиста церемонія підписання договору про партнерство відбулася на головній спортивній арені країни НСК «Олімпійський». Співпрацю було закріплено підписами президента ФЛАУ Ігоря Гоцула і генерального директора INTERTOP Сергія Бадрітдінова. Підписаний договір забезпечив INTERTOP статус офіційного партнера змагань, що проводить ФЛАУ і дозволив сторонам реалізувати спільні проекти у сфері розвитку легкої атлетики в Україні, а також на світовій спортивній арені.

Нагадаємо, в Киеве родилось рекордное количество детей.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости