У Києві троє іноземців напали на таксиста

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві троє іноземців напали на таксиста
13:35, 13.01.19
відділ комунікації поліції Києва

Іноземці забрали у таксиста 100 гривень та викрали його машину. Однак, далеко втікти не змогли, адже були затримані правоохоронцями.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що троє осіб на вулиці Харківське шосе заволоділи автомобілем марки "Форд Ескорд". На виклик виїхали патрулі та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що близько 04:00 до таксиста зателефонував чоловік, який неодноразово користувався його послугами, та попросив відвезти його з товаришами у центр міста. Приїхавши на виклик, троє чоловіків сіли у салон, де під погрозою ножа відібрали у таксиста близько 1000 гривень, та згодом заволоділи його машиною.

Після звернення потерпілого в столиці ввели оперативний план для розшуку авто. Згодом зловмисників затримали на викраденому автомобілі. Ними виявилися іноземці - 1990, 1991 та 1996 років народження, які на даний час перебувають під слідством за крадіжки та грабежі. Їх доставили до управління поліції для подальших слідчих дій.

Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовідокази вилучили та направили на експертизу.

Розпочато два кримінальні провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) та за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобам) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві чоловік викинувся з вікна багатоповерхівки на очах у батьків.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости