У Києві таксист знущався над жінкою і дітьми

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві таксист знущався над жінкою і дітьми
23:55, 10.12.17
Олена Тичина-Лазаренко

9 грудня в Києві відбувся жорсткий конфлікт за участю водія таксі, який узяв у заручники жінку та дітей.

Про це повідомляється в Facebook на сторінці користувача Олени Тичини-Лазаренко.

"Вчора стався обурливий випадок за участю моїх дітей. Моя дочка Юля іноді після занять в інституті підробляє вчителем танців у своїх колишніх вчителів при школі. Після чергових уроків вона разом із моїм сином Олегом, який там теж учиться, учителем танців Оленою Олександрівною, маленьким 2-х річним синочком вчительки і її чоловіком викликали таксі фірми "Уклон", щоб усім разом поїхати додому", - розповіла жінка.

За її словами, по дорозі додому в машині між чоловіком вчительки і таксистом виник конфлікт - останній розлютився і всіляко обурювався через те, що по дорозі треба було звертати ще в два місця.

-У результаті конфлікту чоловік вчительки вийшов біля магазину з машини і сказав почекати його. Після чого таксист, не чекаючи чоловіка Олени Олександрівни, різко зірвався з місця і поїхав в незрозумілому напрямку разом з Оленою Олександрівною, її синочком і моїми дітьми на великій швидкості, - повідала Тичина-Лазаренко.

Жінка зазначила, що машину почало заносити, через що всі пасажири сильно злякалися і попросили водія зупинитися.

-Вчителька схопила таксиста за комір і кричала, щоб почекали її чоловіка. На що таксист з усієї сили рукою вдарив її так, що розбив до крові губи, - написано в повідомленні.
-Дочка і син були в шоці, почали викликати поліцію. Таксист зупинився, висадив дітей. Дочка намагалася тримати двері відчиненими, сподіваючись, що той не поїде. Але цей урод рвонув машину з відкритими дверима, мало не наїхавши на мою дочку, - розповіла жінка.

Потім її дочка піймала авто патрульної поліції, яка і наздогнала горе-водія. Однак у підсумку копи лише склали акт події і виписали водієві таксі штраф.

-Звичайно ми потім всі разом поїхали у відділення поліції і написали заяву. Виявляється - це просто хуліганство! За нього тільки штраф, - обурена Олена Тичина-Лазаренко.

Як повідомляв Соцпортал, під Києвом напали на журналіста та побили його авто цеглою.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости