У Києві спіймали поліцейського, який збував наркотики

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві спіймали поліцейського, який збував наркотики
10:50, 16.03.18
Прес-служба СБУ

У Києві затримали працівника поліції, який збував амфетамін.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

- За матеріалами Служби безпеки України затриманому на збуті наркотичних речовин працівнику взводу охорони об’єктів публічної безпеки одного з районних відділів Управління поліції охорони Києва та його спільнику оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Правоохоронці встановили, що капрал поліції збував амфетамін наркозалежним, отримуючи від них передоплату у розмірі чотириста гривень за один грам. Оперативники спецслужби задокументували, що після зміни зловмисник зустрічався з "клієнтами", яким передавав замовлену дозу психотропів.

Співробітники СБУ затримали поліцейського на залізничному вокзалі під час реалізації чергової партії наркотиків. Також затримано спільника, який постачав зловмиснику психотропи.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів справи правоохоронці виявили амфетамін та ваги для зважування наркотичного порошку.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві спіймали чоловіка, який "замінував" ВР.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости