У Києві спіймали грабіжників-іноземців, які обікрали ряд квартир

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. У Києві спіймали грабіжників-іноземців, які обікрали ряд квартир
11:23, 18.07.17
Відділ комунікації поліції Києва

У столиці поліцейські затримали іноземців, які обкрадали квартири киян. Уродженці іншої держави проникали до помешкань, звідки виносили коштовності та особисті речі власників. Одному з потерпілих зловмисники спричинили шкоду на суму майже 200 тисяч гривень

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До поліції Солом’янського району зателефонували пильні громадяни, які побачили біля дверей сусідів чотирьох підозрілих чоловіків. По прибуттю на адресу правоохоронці виявили чотирьох осіб, у яких вилучили металевий лом, кусачки та воронок.

Як встановили поліцейські, зловмисники ставили «мітки» на помешкання, у яких деякий час не було господарів. Потім вони зламували замки та забирали цінні речі, гроші, парфуми.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці з’ясували, що чоловіки – уродженці іншої держави, віком від 24 до 29-ти років, останній час проживали на території України. Вже встановлено, що затримані причетні до інших квартирних крадіжок, тож правоохоронці з’ясовують обставини вчинених злочинів.

Слідчі Солом’янського управління поліції оголосили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві викрили величезні підпільні склади елітного алкоголю.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости