У Києві ображена жінка «замінувала» багатоповерхівку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві ображена жінка «замінувала» багатоповерхівку
20:53, 30.05.19
відділ комунікації поліції Києва

У Києві на номер «102» зателефонувала жінка та повідомила про замінування однієї з столичних багатоповерхівок. Вибухівку у багатоповерхівці правоохоронці не знайшли, але змогли затримати телефонну терористку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає Соцпортал.

До чергової частини Дніпровського управління поліції зателефонувала жінка та повідомила, що будинок на вулиці Івана Миколайчука заміновано.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж патрульних та фахівці профільних служб.

У ході перевірки будівлі та прилеглої території підозрілих предметів чи речовин спеціалісти вибухотехнічної служби не виявили.

- Ми провели комплекс оперативно-розшукових заходів та затримали 23-річну місцеву мешканку, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. За її словами, вона повідомила про замінування будинку, де проживає, через конфлікт у родині, - розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Правопорушницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили засіб зв’язку, з якого був здійснений дзвінок.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Всі кримінальні новини Києва в розділі #Київград на Соцпорталі.

Як повідомлялося:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости