У Києві фельдшер намагався пронести до ізолятора наркотики: збирався продати

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві фельдшер намагався пронести до ізолятора наркотики: збирався продати
21:45, 17.06.19
Соцпортал

У Києві фельдшер намагався пронести дослідчого ізолятору наркотики, котрі збирався продати затриманим.

Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

- Отримавши оперативну інформацію щодо спроби пронести на територію СІЗО наркотики, працівники управління протидії наркозлочинності почали проводити оперативно-розшукові заходи, спрямовані на документування правопорушення, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 45-річний фельдшер планує занести у спецустанову заборонені речовини, аби у подальшому продати ув’язненим. Зловмисника поліцейські затримали на вході у приміщення.

Під час поверхневого огляду у футлярі від його окулярів та у пачці цигарок працівники поліції виявили чотири пакунки з марихуаною та 20 згортків із метадоном. За цінами «чорного» ринку, вартість вилученого становить понад 40 тисяч гривень.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости