У Києві до 5 років в'язниці засудили автоугонщика

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві до 5 років в'язниці засудили автоугонщика
22:15, 06.02.19
Соцпортал

У Києві до 5 років в'язниці засудили автоугонщика, котрий грабував продавців авто.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

- Минулого року до чергової частини Шевченківського управління поліції звернувся чоловік та повідомив про те, що невідомий заволодів його автомобілем. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник діяв зі своїми спільниками за заздалегідь підготовленим планом, - йдеться у повідомленні.

Чоловік знайшов в Інтернеті оголошення про продаж авто і домовився з власником про зустріч. Коли киянин приїхав, зловмисник попросився сісти за кермо: у цей момент підбігли двоє незнайомців, виштовхували власника з салону та всі разом втекли на автомобілі.

Головного фігуранта розшукали та затримали за кілька хвилин. Після завершення слідчих дій матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, скерували до суду.

Днями Шевченківський районний суд визнав зловмисника винним і призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі. Крім того, він має відшкодувати завдані потерпілому збитки у розмірі 75 тисяч гривень.

Матеріали щодо його спільників виділені в окреме кримінальне провадження.

Нагадаємо, що:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости