У Києві чоловік викрав шестирічну доньку співмешканки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві чоловік викрав шестирічну доньку співмешканки
12:59, 08.12.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Києві поліцейські розшукують чоловіка, який зник з дитиною співмешканки.

Про це повідомили в ГУ НП в Києві.

Місцезнаходження шестирічної дівчинки разом з колишнім співмешканцем її матері встановлюють з 10 серпня. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

У поліцію Печерського району столиці звернулася місцева жителька, яка повідомила про те, що 10 серпня її цивільний чоловік разом з малолітньою донькою зникли.

Встановлено, що мати передала своєму 41-річному співмешканцю шестирічну доньку, щоб він дочекався приїзду няні. Однак вони зникли і до сих пір про них нічого невідомо.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих.

Агєєв Андрій Леонідович, 1976 р.н., зареєстрований за адресою: Луганська область, Новоайдарський район, смт Щастя.

Прикмети чоловіка: зріст 187 см, худорлявий, має тату на лівому плечі у вигляді черепа і зображення вовка на грудях зліва, сіро-блакитні очі, носить окуляри для зору, коротке темно-русяве волосся.

Обесса Євангеліна Андріївна, 2011 р.н.

Прикмети дівчинки: зріст 118 см, повної статури, темно-русяве волосся, сіро-блакитні очі, є шрам, який залишився після операції з видалення апендикса.

Поліція звертається до громадян, які бачили цих людей або знають, де вони знаходяться, з проханням повідомити за телефоном: 102 або 280-70-42.

Як повідомляв Соцпортал, у Дніпрі розгнівані ветерани АТО кинули головлікаря в смітник.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости