У Києві чоловік вбив знайомого в майстерні для ремонту взуття

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві чоловік вбив знайомого в майстерні для ремонту взуття
17:26, 23.01.19
відділ комунікації поліції Києва

Під час застілля у майстерні для взуття між чоловіками виник конфлікт і зловмисник схопився за ніж. Коли зрозумів, що накоїв, то переніс тіло до сусіднього будинку.

Про це Новини Києва. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

19 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Райдужній у Києві лежить чоловік із ознаками насильницької смерті.

Переглянувши записи з камер відеоспостереження та поспілкувавшись із місцевими мешканцями правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 42-річний уродженець Сумщини, який нещодавно приїхав із Республіки Білорусь та проживав у майстерні з ремонту взуття.

Оперативники затримали зловмисника за місцем мешкання. За його словами, напередодні у майстерні він із товаришем розпивав спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт через гроші.

У результаті чоловік схопив ніж для ремонту взуття та вдарив опонента у груди. Після цього товариші випили ще по чарці та лягли спати. Прокинувшись, зловмисник виявив друга мертвим, тому вирішив перенести тіло до сусіднього будинку.

Кримінальне провадження розслідується за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у підвалі знайшли труп бізнесмена з раною у голові.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости