У Києві чоловік шнуром задушив колишню дружину друга

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві чоловік шнуром задушив колишню дружину друга
12:57, 09.01.19
відділ комунікації поліції Києва

Потерпіла приїхала на квартиру до колишнього, де в той час відбувалося застілля. Жінка вирішила, що колишньому досить і вирішила відвезти його до сестри. Вже на вулиці вона згадала, що забула зачинити вхідні двері та повернулася, що і стало її фатальною помилкою – в квартирі вона посварилася з товаришем колишнього чоловіка і той на неї накинувся.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Голосіївського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про смерть жінки у квартирі на вулиці Деміївській. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні у своїй квартирі колишній чоловік потерпілої із трьома товаришами розпивав спиртні напої. У помешкання приїхала жінка, яка припинила застілля та вирішила відвезти хазяїна помешкання до сестри.

На вулиці жінка згадала, що не зачинила вхідні двері квартири, та повернулася. Однак у помешканні між нею та одним із «гостей», який там залишився, виникла сварка, у результаті якої чоловік схопив кабель від зарядного пристрою та задушив потерпілу.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили та у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали зловмисника. Це – 37-річний житель столиці, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру. На час слідства зловмисник перебуватиме під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, під час сварки чоловік кинувся з ножем на рідного брата.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости