У Києві чоловік намагався вчетверте поспіль пограбувати той самий магазин

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві чоловік намагався вчетверте поспіль пограбувати той самий магазин
14:05, 10.03.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Деснянському районі затримали злочинця, який тричі викрадав з магазину прилади для укладання волосся, здійснити крадіжку зловмисник збирався і вчетверте, але його затримали охоронці супермаркету, які викликали поліцію.

Першу крадіжку 32-річний місцевий мешканець вчинив у кінці лютого, а дві другі – на початку березня. Із супермаркету на вулиці Володимира Мілютенка чоловік викрав три плойки загальною вартістю близько 2000 гривень. В подальшому викрадені прилади він продав, а гроші використовував на власні потреби.

Цікаво, що ніхто зі співробітників даного супермаркету одразу крадіжок не помітив, поки не виявили недостачу по касі. Встановити крадія вдалося завдяки камерам відеонагляду.

Затримали чоловіка, коли він вчетверте прийшов до магазину. Охорона магазину викликала правоохоронців. Зловмисника доправили до Деснянського управління поліції. У своїх злочинах він зізнався.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, У Києві помітили жадібних автохамів на елітних авто.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости