У Білій Церкві хочуть закон про імпічмент президента

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. У Білій Церкві хочуть закон про імпічмент президента
13:58, 31.08.17
Соцпортал

Білоцерківська міськрада вимагає законодавчо врегулювати процедуру імпічменту президента.

У четвер, 31 серпня, Білоцерківська міська рада на Київщині, з ініціативи «Батьківщини» ухвалила звернення до Верховної Ради України щодо правового врегулювання процедури усунення з посади Президента України в порядку імпічменту.

Як повідомляє прес-служба Київської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», за таке рішення проголосували 23 депутати Білоцерківської міськради.

У зверненні представники самоврядного органу закликають парламент виконати конституційні зобов’язання перед громадянами України й урегулювати законодавчі процедури, необхідні для усунення президента з посади в порядку імпічменту. Ідеться, зокрема, про ухвалення Закону «Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» та внесення змін до Регламенту Верховної Ради.

Ухваливши таке рішення, представники місцевого самоврядування Білої Церкви висловили свою підтримку позиції Київської обласної ради.

Нагадаємо, що першим аналогічне звернення до Верховної Ради 22 червня 2017 року ухвалила Київська облрада – його підтримали 57 депутатів

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости